Hyppää sisältöön
Etusivu YTK Tutor verkkovalmennus

YTK Tutor

Tee lopputyösi valmiiksi helpommin YTK Tutor verkkovalmennuksen avulla! Tutor on ilmainen oppari- ja graduapuri kaikille YTK:n opiskelijajäsenille. Klikkaa mukaan OMA+:n kautta ja hyödynnä asiantuntijoiden verkkovalmennus opiskelijoille!

kolme iloista opiskelijaa

Apua lopputyön tekemiseen

Saata opinnot loppuun ja tee oppari tai gradu valmiiksi YTK Tutor verkkovalmennuksen asiantuntijoiden käytännöllisten vinkkien avulla!

Ainutlaatuinen, opiskelijoille räätälöity YTK Tutor auttaa sinua konkreettisilla ohjeilla ja treeneillä ratkaisemaan opinnäytetyön ja gradun tekijöiden yleisimpiä haasteita aina motivaatiosta aiheen valintaan ja kirjoittamiseen.

Selvitä solmut opparin tai gradun kanssa – YTK Tutor auttaa lopputyösi valmiiksi!

Sinä saat:

  • jäsenyyteesi kuuluvan kattavan ja rahanarvoisen verkkovalmennuksen
  • sisällöt, jotka on tehty opiskelijoiden tarpeisiin yhteistyössä asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa
  • apuja motivaation ja aikaansaamisen parantamiseen
  • tukea opinnäytetyön yleisiin haasteisiin ja tekemisen jumeihin
  • vinkkejä aiheen valintaan ja kirjoittamiseen

Miksi YTK Tutor?

YTK Tutor verkkovalmennus opiskelijoille toimii Howspace-digialustalla, jossa etenet helposti ja joustavasti omassa aikataulussasi – missä ja milloin vain! Valmennuksen sisällöt ovat saatavilla suomeksi.

Ota YTK Tutor käyttöösi säästät aikaa, vaivaa ja rahaa

  1. Kirjaudu YTK Työelämän OMA+ -jäsenpalveluun
  2. Tarkista jäsennumerosi ja klikkaa Jäsenedut-sivulle
  3. Klikkaa YTK Tutor ja seuraa rekisteröitymisohjeita: Käytä mieluusti muuta kuin koulusi sähköpostiosoitetta, koska kohtahan valmistut!
  4. Vahvista sähköpostiisi saapunut rekisteröinti ja siirry valmennukseen Howspace-alustalle!

YTK Tutor on tehty opiskelijajäsentemme toiveisiin saada tukea lopputyön tekemiseen ja räätälöity yhdessä opiskelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa juuri tähän tarpeeseen sopivaksi. Opiskelijoiden toiveet on huomioitu alusta saakka, olemme saaneet hyvää palautetta jo nyt ja kehitämme valmennusta palautteen avulla edelleen.

Saat kaikki asiantuntijavalmentajien arvokkaat sisällöt sekä mahdollisuuden jakaa kokemuksiasi ja palautetta. Lisäksi saat alennusta Simo Ahosen Opinnäyte jumissa -kirjasta.

Tunnistin Palaute-osiosta tapoja, joilla oma ohjaajani on kommentoinut työtäni lempeästi. Nämä jutut auttaa varmasti myös työelämässä, kun pitää antaa palautetta työkaverille asiallisesti, mutta kannustavasti. Hyviä konkreettisia vinkkejä.

palautekyselyn vastaaja

Hyvä, että ylipäätään käsitellään rohkeasti myös opinnäyteahdistusta.

palautekyselyn vastaaja

Samaistuttavat videot, joista sai poimittua hyviä vinkkejä.

palautekyselyn vastaaja

Tällainen teidän valmennus jo gradun teon alkuvaiheessa olisi ollut tosi hyödyllinen auttamaan pääsemään irti jumeista ja epävarmuuksista, kun ei oikein tiedä, miten pitäisi kirjoittaa.

palautekyselyn vastaaja

Hyviä vinkkejä myös tieteellisestä kirjoittamisesta ja metatekstistä. Näitä asioita ei itselleni yliopistossa millään kurssilla oikeastaan opetettu vaan vasta graduvaiheessa olen kunnolla ymmärtänyt, mitä näillä tarkoitetaan.

palautekyselyn vastaaja

Tämä oli hyvä, tiivis ja selkeä kokonaisuus! Kiva, ettei osiot olleet liian pitkiä ja siellä oli viittaukset tiettyihin kirjoihin, jos haluaa lukea aiheesta lisää. Tämä oli juuri sopivan napakka kokonaisuus mielestäni.

palautekyselyn vastaaja

Kokonaisuudessaan valmennus auttoi minua myös ymmärtämään, että omat kipuiluni ovat tosiasiassa todella yleisiä haasteita ja vaikka opinnoissa ja graduryhmissä muut vaikuttavat osaavilta, niin tosiasiassa itsekseen kotona monet ihmettelevät ihan samoja asioita kuin minä. Se tuo lohtua ja madaltaa rimaa tekemiseen.

palautekyselyn vastaaja

YTK Tutorin asiantuntijat

Simo Ahonen on psykologian maisteri, neuropsykiatrinen valmentaja ja opintopsykologi Tampereen yliopistossa. Hän on toiminut opintopsykologina myös Lahden ammattikorkeakoulussa (nyk. LAB ammattikorkeakoulu) ja kirjoittanut Opinnäyte jumissa -kirjan (2023). Simo ei lukenut yhtään kirjaa kolmeen vuoteen gradun palauttamisen jälkeen. Oman opinnäytetyönsä lopullista versiota hän ei ole vieläkään lukenut.
Kimmo Svinhufvud on filosofian tohtori, dosentti ja työnohjaaja (STOry). Hän toimii äidinkielen yliopistonlehtorina Helsingin yliopiston Kielikeskuksessa. Kimmo on kirjoittanut useita suosittuja kirjoja kirjoittamisesta ja opinnäytteen ohjaamisesta (mm. Gradutakuu, Riittävän hyvää kirjoittamista, Kupliva kirjoittaminen). Hän on saanut myös todistettavasti kirjoitettua oman gradunsa.

YTK Tutor on opiskelijajäsenelle ilmainen!

Gradu- ja oppariapuri kuuluu jäsenyyteesi

Ja hei, lisäksi käytössäsi on kaikki muutkin YTK Työelämän huippuedut – vain 1 €:lla kuussa:

  • Seikkaile suruitta, vapaa-ajan tapaturmavakuutus kulkee mukanasi ympäri maailmaa
  • Nappaa työnhakutaidot sekä työhakemus- ja cv-pohjat Cimsonin ammattivalmentajilta
  • Tehokkaammalla työskentelyllä lisää vapaa-aikaa? Katso Office-tärpit ja ota tekoäly haltuun Eduhousen verkkokoulutuksilla
  • Viilaa työsoppari ja palkkaneuvottelut minttiin Lakikaverin kanssa
  • Laita tietoturva kuntoon edullisemmin F-Secure:lla
  • Treenaa ja voi hyvin: jäseneduilla säästät selvää rahaa harrastusmenoissa, hotelleissa ja paljon muuta!

Aina valmiimpana kohti työelämää!

YTK opiskelijat logo